Algemeen 

Hotel Gravensteen beschikt over een vergaderzaal (40m2), ideaal voor de organisatie van uw seminarie, een productpresentatie (avondsessie) of receptie.  

De vergaderruimte is gelegen op het gelijkvloers van het hotel en heeft een fantastisch uitzicht op het Gravensteen. Deze ruimte heeft véél daglicht maar kan, indien nodig, ook verduisterd worden. 

Er zijn verschillende opstellingen mogelijk: 

Als u een vergadering of seminarie bij Gravensteen boekt, bieden wij u tevens speciale kamertarieven aan, naargelang de periode en de grootte van het evenement. 

Standaard beschikken wij over verschillende 8-uurs en 24-uurs arrangementen.  Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een persoonlijk en uniek arrangement samen te stellen op basis van uw wensen. Indien u geïnteresseerd bent in het nemen van een lunch en/of avondeten, bieden wij u graag het aanbod van onze traiteur aan. 

Het team van Hotel Gravensteen zal alles in het werk stellen om uw vergadering of evenement vlekkeloos te laten verlopen! 

Voor groepsboekingen kunt u terecht bij de volgende contactpersonen:  

Tot en met 9 kamers 

 
 

Vanaf 10 kamers of residentiële kamers 

info@gravensteen.be 

 
 

reservations@historichotelsbelgium.com 
Mevrouw Christine Gruwé

In zaalhuur is telkens het volgende inbegrepen: 

  • Wi-fi 

  • Beamer, projectiescherm en flip chart 

  • Pen en papier 

  • Muntjes, plat- en bruisend water 

De zaal wordt verhuurd per dagdeel (ochtend/namiddag/avondsessie), volledige dag of met een seminariepakket inclusief lunch en twee koffiepauzes. Wij bezorgen u graag een op maat gemaakte offerte, aangepast aan uw noden en wensen. 

Voor groepsboekingen of meer inlichtingen kunt u telefonisch terecht bij de volgende contactpersonen: 

Mevrouw Christine Gruwé (+32 9 225 00 00)