bekijk onze virtuele tour OPGELET! Grote wegenwerken!
Bekijk hier de correcte route
home NL | FR | UK | DE | ES
Hotel Gravensteen Ghent

Classical hotel in the city centre of Ghent

Secure Online Booking
best available rate

STANDARD ROOM

 | Hotel Gravensteen Gent | STANDARD ROOM

Standaard Double/Twin (26)

Er zijn 26 Standaard kamers die zowel  in het hoofdgebouw als bijgebouw van het hotelcomplex gelegen zijn. De kamers bieden u de keuze tussen een queen-size bed en of twin bed. Elke kamer is comfortabel ingericht en beschikt over een eigen badkamer.

Kamerfaciliteiten: Damana toiletartikelen, haardroger, elektronische kluis, flatscreen, minibar, draadloos internet en telefoontoestel.

EXECUTIVE ROOM

 | Hotel Gravensteen Gent | EXECUTIVE ROOM

Executive Double or Twin Room (20)

Er zijn 20 Executive kamers die zich zowel bevinden in het hoofdgebouw als bijgebouw van het hotelcomplex. Het bijgebouw werd geopend in 1997 en heeft een modernere stijl aangenomen dan het hoofdgebouw. Deze kamers bieden u alle faciliteiten van een standaardkamer maar met meer ruimte. U heeft ook de keuze in een queen-size bed of twin bedden.

Kamerfaciliteiten: Damana toiletartikelen, haardroger, koffie-en theefaciliteiten (fairtrade), slippers, elektronische kluis, flatscreen, minibar, draadloos internet en telefoontoestel.

DELUXE

 | Hotel Gravensteen Gent | DELUXE

Deluxe Room (2)

Het Hotel beschikt over 2 Deluxe Rooms. Beide kamers bevinden zich in het historische gebouw (1865) van het hotelcomplex, en bieden u een uniek zicht op het prachtig belichtte Gravenkasteel uit de middeleeuwen. De Deluxe Kamers zijn voorzien van een authentiek geornamenteerd plafond en een decoratieve open haard met bijhorende spiegel. Verder bieden deze kamers verpozingsmogelijkheden in de sofa/zithoek waar u kan genieten van de Empire-stijl, vergezeld van een heerlijk koffiemoment.  De kamer zelf biedt alle comfort voor 2 personen, privé badkamer, apart toilet en werktafel.

Kamerfaciliteiten: Damana toiletartikelen, haardroger, slippers, koffie-en theefaciliteiten (fairtrade), badjas, elektronische kluis, flatscreen, minibar, gratis flesje water, draadloos internet en telefoontoestel.

SUITE

Suite (1)

Het Hotel beschikt over 1 suite, de ”torenkamer”. De suite bevindt zich in het historische gebouw (1865) van het hotelcomplex, en biedt u een unieke belvedère waar u een 360° zicht op de historische lichtstad heeft. Deze kamer heeft 2 verdiepingen. Op het belvedère kan u verpozen in de zithoek of kunnen er 2 extra personen overnachten. De kamer zelf biedt alle comfort voor 2 personen, privé badkamer, apart toilet, werktafel  en zithoek.

Kamerfaciliteiten: Damana toiletartikelen, haardroger, slippers, koffie-en theefaciliteiten (Fairtrade), badjas, elektronische kluis, flatscreen, minibar, gratis flesje water, draadloos internet en telefoontoestel.

terug naar boven